Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

Raspored završnih ispita
Opširnije: Raspored završnih ispita

U prilogu je raspored polaganja završnih ispita u ljetnjem semestru 2019/20 godine.

Održavanje završnih ispita - finalna informacija

Shodno preporukama Instituta za javno zdravlje (IJZ), a u skladu sa epidemiološkom situacijom u zemlji, završni ispiti će početi 10. juna. Raspored polaganja ispita će biti objavljen na sajtovima fakulteta u toku sedmice.

Ispiti će biti održani uz strogo poštovanje svih mjera i preporuka koje je dao IJZ. Pravila pristupanja ispitu biće objavljena na sajtu Univerziteta i na sajtovima fakulteta, pa molimo studentkinje i studente da ih detaljno pročitaju prije dolaska na ispit.

UDG Inside 2020- informator za buduće studente
Opširnije: UDG Inside 2020- informator za buduće studente

U prilogu možete pogledati naš informator za brucoše, UDG Inside, i informisati se o studijskim programima koje nudimo, kao i o načinu rada na Univerzitetu Donja Gorica.

Održavanje završnih ispita

Shodno odluci Rektorskog kolegijuma, ukoliko epidemiološka situacija u zemlji i mjere Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) to budu dozvoljavale, prvi ispitni rok (polaganje završnih ispita) biće održan od 2-21. juna. Raspored polaganja ispita, kao i pravila pristupanja polaganju, će biti naknadno objavljeni.

Da bi studentkinje i studenti pristupili ispitu, moraju imati status aktivne studentkinje, odnosno aktivnog studenta, što znači da moraju biti izmirene finansijske obaveze. Podsjećamo studentkinje i studente, da je rok za plaćanje treće rate školarine, koji je bio definisan za 1. april, odgođen za 1. jun.

STRANI JEZICI NA UDG-u

Obavještavaju se studenti da potrebne nastavne materijale za samostalno učenje stranih jezika mogu preuzeti sa sajta Centra za strane jezike https://www.udg.edu.me/cfl/. Materijali će se objavljivati sedmično. Za sva pitanja, možete se obratiti predavačima putem mejla ili pisati na cfl@udg.edu.me, a na isti način možete zakazati konsultacije.
Arhiva obavještenja
Konkurs za projekat enterijera co-working prostora
Za potrebe uspostavljanja co-working i co-creative space unutar Upbeat Hub-a pozivamo zainteresovane arhitekte, dizajnere enterijera, start-upove i postojeće arhitektonske biroe na konkurs za Izradu projekta enterijera prostora. Na linku je moguće naći više informacija.

Upbeat Hub predstavlja inovativni co-working i co-kreativni prostor, čiji je početak rada predviđen za maj 2020. godine.

Osim toga, u sklopu Upbeat Hub-a, predstavljaju koncept I2Space. I2Space predstavlja društevno inovativni prostor, sa online ekstenzijom, gdje ljudi dijele svoja interesovanja za tehnologiju, rade na svojim projektima i uče jedni od drugih. U okviru I2Space-a usmjereni su na razvoj kreativnih biznisa, biznisa iz oblasti turizma, kao i biznisa koji doprinose razvoju zajednice.
Više o I2Space-u možete pronaći u prilogu.
27
Februar
Opšta obavještenja