Obavještenja

Osnovne studije
Arhitekta Forum - najava i predstavljanje događaja

U susret događaju pod nazivom "Arhitekta Forum" (7. i 8. maja) biće održana prezentacija u ponedjeljak, 4. marta u 12:30 u Preduzetničkom gnijezdu, na kojoj će biti riječi o ovom događaju.

Osim sveprisutnih tema održivosti, energetske efikasnosti, upotrebe BIM tehnologija i vještačke inteligencije ovo će biti prilika da se predavači na primjerima svojih projekata osvrnu na probleme čije je riješavanje zahtijevalo promišljanje izvan ustaljenih okvira, poput skoka u nepoznato.  Forum će biti prilika da se čuju njihove priče o preprekama sa kojima su se suočavali i saznanjima koja su ih unaprijedila. 
 
Svi pomenuti stavovi su okupljeni pod okriljem teme "Next Level" i dodatno ojačani izborom predavača. Generacijski i estetski raznoliki, oni svojim radom pomijeraju granice arhitektonske misli i izražaja u svojim sredinama, iznova u svojim projektima stvarajući dodatne vrijednosti za okruženje u kojem nastaju. 
 
Svi zainteresovani studenti i studentkinje pozivaju se da prisustvuju prezentaciji i čuju više informacija o događaju "Arhitekta Forum".
Povezani fajlovi: