Obavještenja

Specijalističke studije
Korisne informacije za novoupisane studente I godine postdiplomskih studija

Postovane koleginice i kolege,Koristim se prilikom da vas obavijestim da će Rukovodilac RPS studija, prof. dr Veselin Vukotic, održati inicijalni sastanak sa svim potencijalnim kandidatima i kandidatkinjama za upis na RPS studije u srijedu, 25. oktobra 2023. sa početkom u 17:30h u A2.Molim sve koordinatore i koordinatorke RPS studija po pojedinačnim fakuletima da mi do 22. oktobra 2023. god. do 13h pošalju broj studenata i studentkinja koji su se prijavili za postdiplomske studije.Isto tako vas obavjestavam da će shodno dosadašnjoj praksi, nastava na zajedničkim predmetima u okviru RPS studija biti ponedeljkom i srijedom.Ponedeljak – Istorija ideja/Filozofija umjetnosti

Srijeda - Metodologija istraživanja 1 i 3Nastava na RPS FIST i FMEFB ce poceti od 30. 10. 2023. a tacne termine zajedničkih predmeta ću vam blagovremeno poslati.Pozdrav,

Postovane koleginice i kolege,

 

Koristim se prilikom da vas obavijestim da će Rukovodilac RPS studija, prof. dr Veselin Vukotic, održati inicijalni sastanak sa svim potencijalnim kandidatima i kandidatkinjama za upis na RPS studije u srijedu, 25. oktobra 2023. sa početkom u 17:30h u A2.

 

Molim sve koordinatore i koordinatorke RPS studija po pojedinačnim fakuletima da mi do 22. oktobra 2023. god. do 13h pošalju broj studenata i studentkinja koji su se prijavili za postdiplomske studije.

 

Isto tako vas obavjestavam da će shodno dosadašnjoj praksi, nastava na zajedničkim predmetima u okviru RPS studija biti ponedeljkom i srijedom.

 

Ponedeljak – Istorija ideja/Filozofija umjetnosti

Srijeda       - Metodologija istraživanja 1 i 3

 

Nastava na RPS FIST i FMEFB ce poceti od 30. 10. 2023. a tacne termine zajedničkih predmeta ću vam blagovremeno poslati.

 

Pozdrav,