Obavještenja

blog-img
Osnovne studije
Prezentacija događaja "Dani inženjera"

U četvrtak, 6. aprila u 13:30 u Preduzetničkom gnijezdu biće održana prezentacija organizacije BEST i događaja "Dani inženjera".
NVO BEST jeste studentska organizacija koja se bavi neformalnom edukacijom studenata, podstiče omladinski aktivizam i pruža vid rekreacije. Okupljaju studente sa tehničkih fakulteta, a obuhvataju oblasti STEM-a.

Dani Inženjera jesu projekat koji se sastoji od tri segmenta:

 
��EBECC (08.04. i 09.04.) je takmičenje inženjerskog karaktera i sastoji se od Timskog dizajna i Studije slučaja. 
▪️Timski dizajn (08.04.) jeste rješenje nekog inženjerskog problema, za koji takmičari dobijaju sav neophodni materijal, a temu za isti će saznati na dan takmičenja.
▪️Studija slučaja (09.04.)jeste rešavanje nekog brainstorming problema, a zadatak tradicionalno zadaje ERSTE Banka. 
 
��STEMcon (10.04.) jeste konferencija koja okuplja uspješne ljude iz STEM oblasti, a koji svoja iskustva prenose na studente i đake. U sklopu STEMcon-a biće organizovane i dvije panel diskusije. 
 
��BESTutorial (11.04. i 12.04.) jeste sklop Hard i Soft vještina. Prvog dana se organizuju Hard vještine, gdje će učesnici učiti osnove rada u nekom programu, dok će Soft vještina biti podržana od strane Coca Cola projekta - Podrška za mlade, i tu će se učiti kako se pišu CV, motivaciono pismo i sve ono što će studentima koristiti prilikom pronalaska posla. 
 
Pozivaju se svi zainteresovani studenti da prisustvuju događaju.
 
Povezani fajlovi: