Obavještenja

Obavještenje Za Studente Koji Su U Radnom Odnosu Ili Su Profesionalni Sportisti

Svi studenti Fakulteta za politehniku koji su u radnom odnosu ili su profesionalni sportisti potrebno je da dostave potvrde najkasnije do petka 08. oktobra, kako bi bili oslobođeni prisustva nastavi u zimskom semestru, školske 2021/22.

Potvrde je moguće predati u kancelariji ProDe laboratorije koja se nalazi na drugom spratu Univerziteta, svakog radnog dana u terminu od 09:30-10:30.

Ukoliko ponuđeni termin ne odgovara, za zakazivanje dodatnog termina potrebno je upit poslati na mejl sara.djikanovic@udg.edu.me.

 

Uz potvrdu iz firme, potrebno je dostaviti kopiju radne knjižice (prva stranica sa imenom i stranica na kojoj je pečat firme sa datumom otpočinjanja radnog odnosa), i original radne knjižice na uvid, kao i ovjeren JPR obrazac od strane Poreske uprave. NAPOMENA: Studenti koji su u stalnom radnom odnosu kao uslov za izlazak na kolokvijum/ispit potrebno je da imaju MAKAR JEDNE konsultacije sa predmetnim nastavnikom (profesorom ili asistentom) prije SVAKOG KOLOKVIJUMA ILI prisustvo jednom času predavanja. Studenti koji se profesionalno bave sportom, takođe mogu biti oslobođeni nastave ukoliko do naznačenog datuma dostave potvrdu iz kluba, nedeljnji raspored treninga kao i raspored utakmica. Ukoliko je student fudbaler, kosarkaš, rukometaš ili odbojkaš potrebno je da dostavi i kopiju zvaničnog zapisnika sa utakmice (koji sadrži spisak igrača), ili izvod iz nekih dnevnih novina koje prate i objavljuju rezultate utakmica. Ukoliko je student džudista, karatista ili takmičar u nekom drugom borilačkom sportu, potrebno je da dostavi zvanični spisak takmičenja na kojima će student nastupati u toku zimskog semestra, kao i da nakon takmičenja dostavi kopiju zvaničnog zapisnika sa takmičenja. Studenti koji se zaposle u toku trajanja nastave mogu biti oslobođeni iste ISKLJUČIVO od datuma kada dostave potrebna dokumenta.